Realitatea PLUS demarează o amplă campanie de salvare a bisericilor care sunt la un pas de a fi demolate. Realizatoarea emisiunii Legile Puterii, Alexandra Păcuraru, a dezvăluit în exclusivitate planul mai multor autorități locale de a distruge lăcașuri de cult pentru că nu ar avea autorizație legală. Totul a ieșit la iveală după ce primăria Constanța a încercat să pună la pământ biserica „Izvorul Tămăduirii”. La cererea Realitatea PLUS, a fost întocmit de urgență un proiect de lege care să oprească distrugerea lăcașurilor de cult, iar Guvernul, prin purtătorul sau de cuvânt, a declarat în exclusivitate că susține orice soluție legală de salvare a acestora. 

În vremuri de recesiune economică și de război la câțiva kilometri de graniță, autoritățile locale din România se luptă cu sfintele biserici în loc să rezolve problemele reale ale românilor, cum ar fi sărăcia cruntă. Aleșii care au jurat cu mâna pe biblie să fie în slujba cetățenilor încearcă să lovească în CREDINȚĂ, adevăratul stâlp spiritual al românilor de zeci de veacuri. Realitatea PLUS a dezvăluit planul scandalos al autorităților din Constanța de a dărâma o biserică și a reușit să oprească buldozerele în ultimul moment. Dar în același pericol sunt multe alte biserici. La cererea Alexandrei Păcuraru și a emisiunii Legile Puterii a fost întocmită de urgență o lege care să strămute lăcașurile sfinte fără autorizație și să oprească distrugerea lor.

Întrebați de Alexandra Păcuraru dacă susțin acest demers, Ludovic Orban, Forța Dreptei, George Simion, AUR, invitați la Legile Puterii, au confirmat.

„Vă susțin și v-am și adus legea. Mâine poate fi depusă. Să o verificați. Asta au spus experții noștri. Am stat de aseară până acum să găsim soluțiile cele mai bune pentru a realiza acest proiect de lege”, a declarat George Simion.

Zeci de parlamentari de la mai multe partide au semnat până acum proiectul de lege și mulți alții urmează să o facă.

„Sfântul altar nu se demolează! Este un păcat atât de mare, că nu veți scăpa cu toată apa Mării Negre!”, a declarat Alexandra Păcuraru.

Realitatea PLUS luptă pentru identitatea și sufletul neamului românesc. Sfântul altar nu se distruge! În casa Domnului nu se intră cu buldozerul! Opriți de urgență demolarea bisericilor sfinte! 

Lasă un răspuns

Comentariul tău
Numele tău